Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
  • Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO
Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO

Aspirator vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO, putere 435W, 26500 Pa, autonomie 70 min, resigilat

1.259,00 Lei

Include 4,50 Lei ecotaxa.

Fara taxe
  • Produs resigilat
  • Ambalajul original desigilat
  • Aspirare, spalare si sterilizare sincronizate
  • Aspirator 3 in 1: aspirator vertical, aspirator de mana si mop
  • Control inteligent prin aplicatia de mobil
  • Presiune de aspirare de 26.500 Pa,
  • Accesoriu pentru animalele de companie
  • Perie electrica pentru eliminarea eficienta a acarienilor
Cantitate
Ultimele produse in stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare


Credit module tbi bank 3.3.2

72.61 Lei x 24 rate

Aspiratorul vertical fara fir ROIDMI X30 PRO – face parte din noua generatie de aspiratoare verticale propuse de ROIDMI.

Este un dispozitiv nou, imbunatatit ce te va surprinde placut cu posibilitatile sale nenumarate. Are un motor mai puternic cu viteze de rotatie de 120.000 rpm, cu o presiune de aspirare de 26.500 Pa si cu o autonomie de pana la 70 de minute cu o singura incarcare.

Bucura-te de mobilitatea crescuta

Poti utiliza aproape oriunde aspiratorul vertical fara fir ROIDMI X30 PRO. Uita de cablurile enervante care se incurca mereu si iti limiteaza libertatea de miscare. Nu mai ai motive sa-ti faci griji in legatura cu ele. Iar usurinta dispozitivului reprezinta inca un avantaj, te poti misca intre camere, il poti folosi pentru a curata podeaua ori sa indepartezi panzele de paianjen de pe tavan. De asemenea, poate fi utilizat atat ca aspirator vertical sau ca aspirator de mana, in functie de nevoile tale si pentru ca tu sa te bucuri de intreaga libertate pe care ti-o doresti.

ROIDMI X30 PRO – aspirator si mop intr-un singur dispozitiv

Aspirare si spalare in acelasi timp? Da, este posibil. Combina aceste activitati si economiseste timp cu ajutorul noului rezervor antibacterian usor de instalat. Sistemul inteligent va utiliza intotdeauna cantitatea optima de apa pentru a mentine umezeala necesara unei spalari eficiente, care impiedica chiar si formarea petelelor.

Peria speciala te scapa de probleme

Daca ai in casa un animal de companie, stii problemele cauzate firele de par de pe podea sau canapea si cat de greu sunt de indepartat. Insa aspiratorul vertical fara fir Roidmi X30 PRO te ajuta sa rezolvi si aceasta situatie neplacuta. Cu ajutorul periei speciale poti aspira parul pisicii ori al cainelui chiar inainte de a cadea pe podea.

Aspirator vertical fara fir ROIDMI X30 PRO – Caracteristici:

- Display OLED color – Afiseaza in timp real informatiile despre curatenie
- Sistem de sterilizare ZiWei – Sterilizarea intregului interior al masinariei pentru un plus de eficienta
- O noua perie puternica NEX-V – O structura noua care se potriveste pe orice suprafata sau covoare
- Putere de aspirare 150AW – Crestere semnificativa a EER (raport energie/eficienta)
- Aspirare, spalare si sterilizare sincronizate – Curata in timp ce elimina pericolele pentru sanatate
- Autonomie de pana la 70 de minute – O singura incarcare este suficienta pentru curatarea unei suprafete de pana la 450㎡ 
- Functioneaza cu Roidmi

Roidmi X30 PRO

aspirator Roidmi X30 PRO

O noua generatie de aspiratoare verticale fara fir

ROIDMI X30 PRO este viitorul tehnologiei in materie de curatenie.
Premiat pentru design de red dot, iF si multe alte organizatii de profil.

Roidmi X30 PRO

Ecranul smart color transforma curatenia in distractie

Noul display color OLED ofera informatii dinamice in timp real, ca de exemplu puterea de aspirare, consum caloric, energia electrica, status, curatenie, etc.

Roidmi X30 PRO

Design interactiv, adaptat corpului uman

Reprezentantii Roidmi insista ca dispozitivele lor de curatenie sa aiba un design adaptat corpului uman pentru ca utilizatorii sa aiba experiente cat mai placute in timpul folosirii lor.

Dispozitive create pentru a usurara viatii oamenilor
Vizibilitatea celor 3 moduri de operare, ghidare in timp real, numar de calorii arse, status incarcare si multe altele.

aspirator vertical Roidmi X30 PRO

Accesoriu pentru animalele de companie

Roidmi X30 Pro include un accesoriu cu ajutorul caruia poate fi aspirat parul prietenului patruped. Peria speciala iti permite sa indepartezi excesul de par din blana pisicii sau a cainelui inainte sa ajunga pe jos. Odata cu el sunt aspirati alergenii si matreata care ar putea genera probleme de sanatate.

Air-X 2.0 – Separa aerul de praf
8 Cicloni de separare
Aspirare constanta

Tehnologia Air-X 2.0 cu 8 conuri de separare a aerului de praf (parallel tornadoes – tornade paralele) este utilizata pentru a retine praful, pe care il indreapta catre recipientul de praf. Astfel, va fi evitata nu doar blocarea conductelor de aer ci si inlocuirea frecventa a filtrului.

Motor - X 2.0
Motor digital fara perii: 120000rpm

In noul laborator de curatenie dezvoltat de Roidmi a fost imbunatatita eficienta energetica comparativ cu produsele din generatiile precedente, rezultand astfel performante crescute, autonomie si silentiozitate mai mari.

Sistem baterie BMS-X 2.0
8 baterii lithium LG/Samsung

Prin optimizarea celor 8 acumulatori LG/Samsung si a utilizarii noului sistem BMS-X 2.0 autonomia bateriei a fost imbunatatita, iar aspiratorul poate functiona pana la 70 de minute timp in care aspira pana la 450㎡ cu o singura incarcare.

Rola perie versatila X30-V

Se potriveste pe orice tip de podea si in orice situatie.

A doua generatie de Rezervoare magnetice de apa cu mop

Folosirea materialelor din Novaron ion antibacterian permit aspirarea si spalarea podelei in acelasi timp. Prin dezinfectarea podelei sunt eliminati germenii si virusurile, iar sanatatea ta si a familiei tale este protejata. Design-ul magnetic asigura atasarea si detasarea usoara a rezervorului de apa.

Tehnologie picurare bionica

Este utilizat principiul sistemului capilar de udare a plantelor pentru ca mopul sa poata absorbi automat apa pentru a se umezi.

Filtrare pe 6 niveluri + sistem antibacterian dublu

Aspirator vertical cu purificare antibacteriana a aerului 

Sistemul de filtrare pe 6 niveluri de la Roidmi Air Purifier este alcatuit din: Filtru din plasa metalica pentru retinerea particulelor mari, dubla purificare in partea din fata si dubla filtrare in partea din spate.

Lumina LED
Niciun colt nu va trece neobservat in timpul curateniei

Lampa LED sensibila la lumina amplasata pe peria de aspirare se aprinde imediat cand aspiratorul patrunde intr-o zona intunecata (colturi, sub pat ori sub mobila) astfel ca praful nu mai are unde sa se ascunda in timpul curateniei.

Tehnologie de sterilizare ZIWEI

Aspiratorul cu acumulatori Roidmi X30 Pro este echipat cu o „manta” antibacteriana cu o tehnologie de sterilizare. Acest sistem avansat impiedica dezvoltarea bacteriilor si a germenilor.

0.55L Recipient de praf generos
Golire fara sa-ti murdaresti mainile

Nu trebuie sa atingi gunoiul, doar apasa butonul si scapi de toata mizeria. Este nevoie de o singura golire pentru aspirarea unei zone de pana la 450㎡ datorita design-ului optimizat de 0.55L a recipientului de praf. Atat recipientul, cat si piesele filtrului pot fi spalate pentru a le mentine curate.

Incarcare wireless magnetica

Tehnologia wireless este simpla si nelimitata. Impinge usor in fata aspiratorul pentru reincarcare. Usor si simplu de utilizat, iar suportul magnetic inclus in pachet va facilita depozitarea aspiratoului.

Tehnologie tripla pentru reducerea zgomotului

Motorul fara perii - X 2.0 pentru eliminarea zgomotului deranjant; Air-X 2.0. tehnologie cu 8 conuri pentru optimizarea conductei de aer si eliminarea zgomotului; Filtrul posterior pentru reducerea zgomotului.

Control inteligent prin aplicatie
Curatenie inteligenta

Aspiratorul vertical fara fir ROIDMI X30 PRO poate fi conectat la telefonul mobil prin intermediul Bluetooth pentru a verifica puterea de aspirare, timpul dedicat curateniei, starea recipientului de praf si memento pentru inlocuirea filtrului astfel ca tu sa ai cea mai buna experienta de curatenie.

Perie electrica pentru eliminarea eficienta a acarienilor

Fanta de aspirare generoasa pentru ca acarienii imposibil de vazut cu ochiul liber sa fie eliminati odata pentru totdeauna.

Cap perie

Indepartarea eficienta a prafului de pe mobila, lampi si alte lucruri cu ajutorul capului de aspirare ingust.

Perie pentru spatii inguste (ultralunga)

Curatare profunda a colturilor, a scaunelor de masina si a altor fante inguste.

Perie electrica pentru aspirat podele

Capul periei se poate roti cu usurinta, asigura o aspirare profunda, nu lasa niciun coltisor necuratat.

Ghid perii

* Este interzisa utilizarea detergentilor sau a altor substante de curatare, in afara de apa, in rezervorul de apa al aspiratorului vertical fara fir, cu mop Roidmi X30 PRO.


Vezi si Politica de Retur.

X30 PRO-R

Date

Dimensiuni
119.1 x 24.9 x 16.4 cm
Greutate
2.7Kg
Folosit

S-ar putea sa-ti placa si

Alte produse care fac parte din categoria Aspiratoare verticale