Aspiratore verticale-Roidmi X30 VX
  • Aspiratore verticale-Roidmi X30 VX
  • Aspirator vertical Roidmi X30 VX[1]
  • Aspirator vertical Roidmi X30 VX[2]
  • Aspirator vertical Roidmi X30 VX[3]
  • Aspirator vertical Roidmi X30 VX[4]
Aspiratore verticale-Roidmi X30 VX
Aspiratore verticale-Roidmi X30 VX Aspirator vertical Roidmi X30 VX[1] Aspirator vertical Roidmi X30 VX[2] Aspirator vertical Roidmi X30 VX[3] Aspirator vertical Roidmi X30 VX[4]

Aspirator vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX, putere 435W, 26500 Pa, autonomie 80 min, resigilat

1.649,00 Lei

Include 4,50 Lei ecotaxa.

Fara taxe
  • multiple zgarieturi minore
  • 3-In-1: Aspirator Vertical & Aspirator De Mana; Mop
  • Putere de aspirare mare de 150 AW,
  • Putere motor 435W
  • Recipient de praf de 0,55 litri,
  • Mop rotativ dual cu viteza mare
  • Statie De Curatat Mopul
  • Control inteligent prin aplicatia mobila
Cantitate
In stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare


Credit module tbi bank 3.3.2

92.43 Lei x 24 rate

Aspiratoarele fara fir Roidmi au dus curatenia la un alt nivel.

Sunt usor de folosit si pot curata locuri in care un aspirator traditional nu poate ajunge. In plus, au o putere de aspirare aproape la fel de mare precum a unui aspirator cu fir, insa cantaresc mult mai putin, sunt versatile si se preteaza la o curatenie rapida. Tocmai de aceea, isi gasesc locul in orice casa inteligenta.

Iar unul dintre cele mai bune produse de pe piata este  aspiratorul vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX care face parte din seria varf de gama X30 dezvoltata de Roidmi

Datorita puterii ridicate de aspirare de pana la 150W Roidmi X30 VX poate fi utilizat pentru curatarea oricarui tip de podea. Ba mai mult, pentru ca este echipat si cu mop suprafetele pe care calci vor straluci de curatenie. Mopul se roteste cu o viteza de 200 rpm, are doua capete astfel ca este extrem de eficient in eliminarea mizeriei de pe podea. Rezervorul de apa este controlat electronic ceea ce ii permite mopului sa ramana usor umed dar sa stearga apa pentru ca podeaua sa se usuce intr-un timp cat mai scurt.

Unul dintre cele mai importante caracteristici ale aspiratorul vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX este statia cu sifon puternic pentru curatarea mopului. Optiunea iti permite sa-ti pastrezi mainile curate, iar in timp ce mopul se spala singur tu te poti implica in alte activitati. Curatarea tip sifon este echivalenta cu spalarea manuala a mopului timp de 10 minute. In plus, curata mopul mai bine si este mai igienic.

Bateriile litium LG ii ofera energie pentru functionarea neintrerupta de pana la 80 de minute (In mod Standard). Perioada suficient de mare pentru ca podelele casei sa fie aspirate si spalate in acelasi timp astfel ca tu si familia ta sa traiti intr-un mediu curat si sanatos.

Aspiratorul vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX este ultra-subtire, are doar 6 cm grosime ceea ce iti permite sa-l utilizezi pentru indepartarea prafului si din zonele greu accesibile, ca de exemplu spatiul de sub mobila joasa. Este echipat si cu un maner foarte comod, cu un unghi de prindere la 270° ceea ce inseamna ca nu vei obosi in timpul sesiunilor de curatenie.

Aspirator vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX - Caracteristici:

- Iti permite sa-ti mentii mainile libere si curate pentru ca mopul se curata automat;
- Mop spalat, sters si uscat prin apasarea unui singur buton;
- Control electronic al rezervorului de apa, cu stergere si uscare rapida;
- Mop puternic cu viteza mare 2-in-1 aspira si sterge, economiseste energie;
- Putere de aspirare mare de 150AW;
- Recipient generos de praf de 0,55 litri;
- Functioneaza cu Roidmi.

Aspirator Roidmi X30 VX[1]

Aspirator Roidmi X30 VX[2]

Aspirator Roidmi X30 VX[3]

Spune adio spalarii manuale a mopului murdar

Autocuratare cu un singur buton, fara maini murdare si fara sa te apleci
Nu trebuie decat sa inserezi mopul electric cu rotire dubla in statia de autocuratare si sa pornesti modul de curatare cu un singur buton pentru a curata mopul automat. Finalizeaza curatenia si uscarea podelei fara sa fii nevoit sa te apleci sau sa te murdaresti pe maini.

Statie de curatat mopul cu sifon puternic

Curata mopul prin apasarea unui singur buton. Curatarea tip sifon este echivalenta cu spalarea manuala a mopului timp de 10 minute. Curata mai bine si este mult mai igienic.

Aspirator Roidmi X30 VX[4]

Aspirator Roidmi X30 VX[5]

Curatare si uscare automate mai rapide
Mai usor decat stoarcerea manuala

Dupa curatarea in statie, mopul se va se stoarce si usca automat, economisind energie, iar tu nu vei mai fi nevoit sa iti murdaresti mainile.

Mop eficient, curatare usoara
Mopul rotativ dual cu viteza mare nu se compara cu spalarea manuala a podelei

Mopul se roteste cu o viteza de pana la 200 rpm fiind echipat cu un sistem cu doua roti. Stergerea cu mopul automat este echivalenta cu o stergere continua si rapida cu ambele maini in acelasi timp, doar ca se desfasoara intr-un ritm mai accelerat si este mai eficienta.

Aspirator Roidmi X30 VX[6]

Viteza de rotire - 200 rpm

Viteza de stergere  - 10 m2/ min

Aspirator Roidmi X30 VX[7]

Aspirator Roidmi X30 VX[8]

Aspirare si stergere sincronizate

Indiferent de cat de multa murdarie este pe podea, Aspiratorul Roidmi X30 VX o va indeparta fara sa "uite" niciun fel de resturi pe jos. Dispozitivul aduna mai intai murdaria prin rotatia interioara a mopului si apoi le aspira prin orificiul de aspirare ascuns de cele doua roti ale mopului.

Stergere uscata si stergere umeda
Rezervor de apa controlat electronic

Mopul electric rotativ cu doua perii foloseste un cip inteligent ontroleaza apa la nivel micro. Pastreaza mopul usor umed, sterge si usuca rapid. In timpul folosirii mopului, poti atinge butonul de pe mop usor pentru a regla modul de lucru.

Aspirator Roidmi X30 VX[9]

Caracteristici rezervor apa:

- 240 ml - capacitatea rezervorului de apa

- 30 min - debit de apa

- 3 moduri - reglare debit de apa (Mod standard, Mod umed intens, Mod mop uscat)

Aspirator Roidmi X30 VX[10]

Aspirator Roidmi X30 VX[11]

Lavete excelente pentru mop
Cheia succesului in curatarea podelei

Fie e vorba de pete de apa, de ulei sau laptele varsat, mopul le va indeparta cu o usurinta dezarmanta de pe podea. Chiar si dupa spalari repetate laveta isi va mentine puterea de curatare pentru o durata mai lunga de timp.

Un singur dispozitiv cu functii multiple pentru curatarea mai multor tipuri de podea:

Podea de lemn

Marmura

Gresie

Covor

Sticla

Foloseste modul de lucru de care ai nevoie: 

Mop uscat

Mop umed

Ceruire

* Pentru curatarea covorului, trebuie utilizat capul periei cu rola de tip V.

* Pentru ceruirea si tratare, trebuie utilizat mopul uscat. Evita umezeala excesiva pentru a nu deteriora podeaua.

Aspirator Roidmi X30 VX[12]

Maner la 270°
Doua moduri de prindere

Este important sa apesi cu putere mopul atunci cand vrei sa indepartezi petele incapatanate. Design-ul special de maner ofera doua modalitati de prindere, cu un unghi de 270° astfel ca este perfect pentru scopul tau: doar apasa usor dispozitivul pe podea pentru a indeparta rapid petele si murdaria. 

Corp ultra-subtire de 6 cm

Ajuta la curatarea colturilor si a suprafetelor de sub mobila

Design special

Peria electrica de podea rotativa dubla ROIDMI are un design sub forma de cerc, cu sina foarte subtire, care ii reduce corpul fara a micsora zona de contact cu podeaua. Este, totodata, flexibila si poate fi folosita atat pentru stergere cat si pentru aspirarea podelelor.

Aspirare sau stergere?
Decizia iti apartine

Aspiratorul ROIDMI X30 VX este echipat cu doua perii principale, peria de podea si mopul. Tocmai de aceea, acum curatenia profunda poate fi realizata cu ajutorul unui singur dispozitiv.

Aspiratorul vertical fara fir varful de gama de la Roidmi

Cea mai noua generatie de aspiratoare verticale fara fir de la Roidimi - X30 VX
Viitorul tehnologiei de curatenie
Echipa ROIDMI a castigat numeroase premii globale de design, cum ar fi Reddot, iF, si altele. Ecranul inteligent cu LED introduce o noua tehnologie in seria X a dispozitivelor de curatenie.

Autonomie pana in 80 minute
Baterii LG litiu cu putere mare

Roidmi continua sa imbunatateasca tehnologia inteligenta BMS care gestioneaza functionarea bateriei. In acest fel, tu vei putea face curatenie fara  grija ca vei ramane fara energie inainte de finalizarea sarcinii.

Motor cu putere mare de aspirare de 150W
Motor digital fara perii - 120.000rpm

Tehnologia Engine-x 2.0 optimizeaza functionarea sistemului aspiratorului X30 VX, ii imbunatateste considerabil raportul eficienta-energie si asigura atat performante mai mari cat si un zgomot mai mic in timpul functionarii.

Viteza vantului
8 filtre ciclon pentru separarea firelor de praf din aer

Sistemul de conducte Air-X 2.0 cu 8 filtre ciclon paralele sunt folosite pentru a separa praful si murdaria din aer. Acestea sunt transmise in recipientul de praf pentru a evita reducerea vitezei de aspirare, cauzata de blocarea conductelor de aer. Datorita acestui sistem ingenios, nu mai esti nevoit sa cureti filtrul frecvent.

Tehnologie de curatenie potrivita pentru toate suprafetele

Peria de podea cu forma in V curata podeaua si covorul. Peria este compusa din catifea moale si fibre de carbon, curatand in adancime si eficient.

Filtrare puternica in 6 straturi

Sistemul de filtrare a aerului in 6 straturi si cu doua nuclee provine de la purificatorul de aer propriu al aspiratorului ROIDMI X30 VX. Sistemul contine si un capac de plasa metalica pentru a filtra particulele mari si elemente de filtre pe fata si spate pentru purificare dubla.

Ecran LED inteligent
Curatenie vizibila

Afisare in timp real a situatiei aspiratorului: - Starea bateriei - Notificare stare HEPA - Notificare stare recipient de praf - Conexiune Bluetooth - Notificare eroare

Control inteligent prin aplicatia mobila

Menajera ta inteligenta
Conecteaza aspiratorul ROIDMI X30 VX la telefonul mobil prin Bluetooth si intra in aplicatia mobila pentru a verifica starea aspiratorului:
- Puterea de aspirare
- Autonomia ramasa
- Notificare recipient plin de praf
- Notificare inlocuire filtru

Recipient mare de praf de 0,55L

Apasa pe buton pentru a goli recipientul, fara sa te murdaresti pe maini. Capacitatea recipientului de praf a fost marita pana la 0,55L. Goleste vasul dupa ce ai aspirat o suprafata de pana la 450m2.

Incarcare magnetica fara fir

Ia aspiratorul din suport si incepe sa il folosesti.

Excelent indiferent de situatie
Perie electrica pentru saltele

Perie puternica de aspirare si indepartare a acarienilor.

Perie cu duza larga

Indeparteaza praful si resturile din crapaturile mobilierului sau din tastatura.

Perie pentru spatii inguste

Curata profund spatiile inguste dintre marginile interioare si exterioare ale mobilierului si ale scaunelor auto.

Mod utilizare statie de curatare

1. Adauga o cantitate adecvata de apa, cu atentie pentru a nu se depasi nivelul MAX.

2. Asaza aspiratorul cu peria de mop pe verticala in fanta dedicata si mentine dispozitivul in pozitie verticala.

3. Porneste aspiratorul, peria se va curata si usca automat.

4. Dupa utilizarea statiei de 2-3 ori, scoate vasul si goleste-l.

* Este interzisa utilizarea detergentilor sau a altor substante de curatare, in afara de apa, in rezervorul de apa al aspiratorului vertical fara fir cu mop Roidmi X30 VX.

Roidmi X30VX

Vezi si Politica de Retur.

X30 VX-R

Date

Autonomie
In Mod Standard/Mediu/Turbo: pana in 80/35/10 minute
Bluetooth
Da
Capacitate baterie
2500mAH
Caracteristici
3-in-1: Aspirator vertical & Aspirator de mana; mop
Dimensiuni
119.1 × 25.9 × 16.4 cm
Greutate
2.7 Kg
Pachetul contine
Aspirator vertical fara fir Roidmi X30 VX, statie de curatat mopul, recipient apa, perie electrica de indepartare acarieni, perie lunga si plata, perie lata si plata, mop rotativ, manual de utilizare
Putere motor
435W
Timp incarcare
Aprox 2.5 ore
Putere aspirare
150 AW
Capacitate colectare praf
0.55L
Nivel zgomot
55/75dB
Nume aplicatie mobila
Roidmi
Tip motor
Fara perii: 120.000 rpm
Accesorii
Statie de curatat mopul, recipient apa, perie electrica de indepartare acarieni, perie lunga si plata, perie lata si plata, mop rotativ, manual de utilizare
Reglaj putere
3 trepte
Aspirare
Uscata
Filtru HEPA
Da
Presiune aspirare
26500Pa
Capacitate recipient apa
0.24L
Folosit

S-ar putea sa-ti placa si

Alte produse care fac parte din categoria Aspiratoare verticale