Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS DUAL

Camera auto DDPAI DUAL-CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS

599,00 Lei
649,00 Lei
Economisesti 50,00 Lei
Fara taxe
  • Rezolutie 1944P UHD Camera frontala,
  • Rezolutie 1080P Camera posterioara,
  • Tehnologie exclusiva Realcube de procesare a imaginii
  • Inregistrare statistici complete de calatorie
Cantitate
In stoc
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare


Credit module TBI Bank 1.1.2

160.08 Lei x 4 rate

Instalarea unei camere DDPAI DUAL-CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS in automobil iti poate fi de un real folos in situatii dificile, ca de exemplu in cazul un accident auto.

Imaginile inregistrate iti permit sa-ti demonstrezi mai usor nevinovatia sau, daca ai fost amendat pe nedrept poti prezenta videoclipul in fata instantei si, astfel, sa ti se faca dreptate.

In plus, camera DDPAI Z40 GPS te va feri de un potential furt sau zgârieturi cu cheia cand masina se afla in parcare.


Camera auto DDPAI DUAL-CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS este dotata cu un sensor Senzor Sony IMX 335 astfel ca va inregistra imagini clare, la o rezolutie excelenta 1944P. Modele personalizate de algoritm combinate cu tehnologia exclusiva de procesare a imaginilor Realcube dezvoltata de DDPAI permit capturarea fiecarui cadru cu un aranjament superior al pixelilor, cu luminozitate crescuta, precum si cu acuratete mai mare a culorilor.

Totodata, dispozitivul este prevazut cu un modul GPS de mare precizie care inregistreaza cu acuratete locatia parcursa precum si viteza. Prin intermediul aplicatiei DDPAI poti revedea ruta parcursa si viteza de deplasare odata ce vehiculul este intors din calatorie.

Camera auto DDPAI DUAL- CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS DUAL – Caracteristici:
- Rezolutie ultra ridicata 1944P - camera frontala; 
- Rezolutie1080P Camera posterioara;
- Tehnologie de imagine exclusiva Realcube;
- D²save capacitate dubla de stocare;
- Capacitor (condensator) excelent; 
- Solutie optionala de parcare cu ajutorul unui Kit cablu alimentare si monitorizare miscare  (special hardwire kit – poate fi achizitionat separat);
- Control prin aplicatia DDPAI
- Modulul GPS are o antena GPS incorporata;
- Suporta instalarea unui card TF de maximum 128GB.


1944P UHD Camera frontala,
1080P Camera posterioara
2592x1944P rezolutie cu 5 milioane de pixeli asigura imagini clare, detaliate. Datorita senzorului Sony IMX 335, calitatea clipurilor video este imbunatatita, chiar si in conditii de luminozitate scazute, cu putina/sau fara supraexpunere a imaginii. Descopera o lume bogata in detalii datorita rezolutiei ridicate si a claritatii extraordinare. Imaginile clare permit observarea si celor mai mici detalii.

Tehnologie exclusiva Realcube de procesare a imaginii
Modele personalizate de algoritm combinate cu tehnologia exclusiva de procesare a imaginilor Realcube dezvoltata de DDPAI permite inregistrarea fiecarui cadru cu un aranjament superior al pixelilor si cu o luminozitate crescuta, cu acuratete mai mare a culorilor si o calitate superioara a imaginilor.


Imagini de noapte superclare
Inovatiile tehnologice profunde combinate cu senzorul de imagine OV05A10 si deschiderea lentilelor F1.8 imbunatatesc abilitatea procesarii imaginilor pe timp de noapte. Placutele de inmatriculare, pietonii dar si alte obiecte pot fi vazute cu usurinta si in conditii de luminozitate scazuta, iar acest lucru te ajuta sa ai informatii cat mai corecte in cazul unui accident.

GPS de mare precizie incorporat 
Poti urmari intregul traseu parcurs
Camera auto DDPAI DUAL-CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS dispune de un modul GPS de mare precizie care inregistreaza cu acuratete locatia, distanta parcursa precum si viteza. Prin intermediul aplicatiei DDPAI poti revedea ruta parcursa si viteza de deplasare odata ce vehiculul este intors din calatorie.

*NB: Aceste date pot fi sincronizate doar cand te afli in automobil, nu poti vedea locatia masinii cand te afli la distanta de ea.


Inregistrare statistici complete de calatorie:
- Viteza vehicul, Viteza medie, Viteza maxima
- Busola, Forta G, Inaltimea deasupra nivelului marii
- Distanta parcursa de masina si durata totala a calatoriei 

Analiza avansata a datelor GPS
Suporta analiza avansata a datelor si ofera detalii complete despre comportamentul la volan, ca de exemplu accelerare rapida, franare puternica, virare brusca etc. Poti monitoriza cu usurinta activitatea soferului cand se afla singur in masina si se intoarce.

NB: Aceste date pot fi sincronizate doar cand te afli in automobil, nu poti vedea locatia masinii cand te afli la distanta de ea.


Supercapacitor in loc
de baterie Lithium

Condensatorul incorporat ofera durabilitate ridicata si rezistenta la temperatura. Valorile de temperatura sunt cuprinse intre  -25⁰C si 85⁰C, astfel ca dispozitivul poate fi utilizat fara nicio problema in conditii extreme de temperatura.

Tehnologie D²save cu canale duble de stocare 
D²save a fost dezvoltata ca masura de siguranta, astfel incat evenimentele de urgenta sa fie salvate chiar si cand este o problema cu cardul SD. In acest fel, esti sigur ca toate videoclipurile au fost pastrate. 


Sense Reality 2.0 – Exploreaza noi modalitati de conducere a automobilului
SR (sense reality) in combinatie cu senzorul G si giroscopul cu trei axe iti permit sa inregistrezi videoclipuri cool, transformand condusul obisnuit intr-o cursa de raliu care iti cuprinde mintea, corpul si sufletul. Plictiseala la volan devine doar o amintire care se estompeaza cu fiecare metru parcurs.

Inregistrarea evenimentelor neplacute
Datorita senzorului G cu 6 axe incorporat, dispozitivul detecteaza automat orice miscare brusca/coliziune si blocheaza clipul video in ‘Event File’ astfel incat sa nu se poata inregistra peste el. ‘Event File’ va fi descarcat automat pe telefonul tau cand aplicatia App este conectata la camera via Wi-Fi.


24 de ore de monitorizare optionala continua a parcarii
Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare dedicat (advanced hardwire kit – trebuie achizitionat separat ASIN – B08QYVX9DL) permite monitorizarea continua a parcarii pentru 24 de ore. Inregistreaza dovezile in cazul in care autoturismul este lasat nesupravegheat. In modul parcare (parking mode) inregistrarea va avea loc la 1 FPS astfel incat videoclipul sa cuprinda o perioada cat mai mare de timp. Kit-ul alimenteaza mereu camera care, astfel, nu va secatui bateria automobilului. Iar din aplicatie se poate alege modul normal de inregistrare sau se poate dezactiva modul parcare de inregistrare. 

Descarcare videoclipuri prin Wi-Fi
Modulul Wi-Fi incorporat permite conectarea directa la telefonul mobil si iti permite sa privesti, ori sa descarci clipurile inregistrate de camera in timp real. Totodata, se pot adauga filtre iar imaginile si videoclipurile pot fi editate direct din aplicatie. In comunitatea aplicatiei DDPAI (Road community) te poti bucura de calatoriile urcate de milioane de utilizatori. De asemenea, poti descarca videoclipurile fara sa fii nevoit sa scoti cardul sau sa te conectezi la un PC.


Inregistrare frontala si posterioara,
Perspectiva dubla, descoperiri duble
Camerele frontala si posterioara inregistreaza simultat drumul atat in fata cat si in spate, oferind o perspectiva la 360° asupra soselei. Camera frontala inregistreaza la rezolutii excelente 1944P/1600P/1080P (in functie de nevoile tale). Camera posterioara se poate roti la 360° si poate fi instalata atat in fata automobilului, pentru a putea realiza selfie de calitate sau in spatele automobilului pentru a capta conditiile de drum.

Inregistrare neintrerupta in bucla
Poti instala un card TF cu o capacitate de maximum 128GB.

Vezi si Politica de Retur.

DDPAIZ40CAMDUAL

Date

Autonomie
-
Baterie
Capacitor (condensator)
Dimensiuni
Camera frontala: 8.1 x 6.1 x 3.3 cm; Camera posterioara: 5.4 x 3.9 x 2.9 cm
Display
2'' IPS
Greutate
99.8g
Operating temperature
-25⁰C si 85⁰C
Pachetul contine
DDPAI DUAL-CHANNEL DASH CAMERA Z40 GPS, suport, incarcator, cablu de alimentare, manual de utilizare, instrument de instalare, banda adeziva 3M, sticker electrostatic; camera RC1, cablu de alimentare, manual de utilizare, banda adeziva 3M,
Rezolutie video
Camera frontala: 2592x1944p; Camera posterioara: 1920x1080p
Sistem audio
Built-In Microphone
Slot dedicat micro SD
Suporta instalarea unui card TF de pana la 128GB
Nume aplicatie mobila
DDPAI
Functii
Inregistrare statistici complete de calatorie: - Viteza vehicul, Viteza medie, Viteza maxima - Busola, Forta G, Inaltimea deasupra nivelului marii - Distanta parcursa de masina si durata totala a calatoriei
Putere intrare
5V/2A

S-ar putea sa-ti placa si

16 alte produse in aceeasi categorie

Camera de supraveghere... Camera de supraveghere...
  • -40,00 Lei
  • Stoc epuizat
Camera de supraveghere exterior-interior...
Brands: IMILAB
329,00 Lei 369,00 Lei
  • Tehnologie de ultima generatie AI ceea ce ii permite sa faca diferente intre un om, un animal mare sau un obiect aflat in miscare
  • Este construita sa reziste la conditii de vreme extreme la ploaie, zapada temperaturi intre -20° si 50° C.
  • Autonomie pentru 4 luni (o singura incarcare)
  • In aplicatia mobila poti vorbi cu oricine se afla in fata camerei