Incarcator priza Xiaomi Mi 33W
  • Incarcator priza Xiaomi Mi 33W
  • Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU
  • Incarcator priza Xiaomi Mi 33W
  • Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU
  • Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU
  • Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU
  • Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU
Incarcator priza Xiaomi Mi 33W
Incarcator priza Xiaomi Mi 33W Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU Incarcator priza Xiaomi Mi 33W Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU

Incarcator priza Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU

79,00 Lei
Fara taxe

Putere de iesire ridicata 33W,
Incarcare rapida PD: Suporta alimentrea rapida pentru iPhones,
Porturi de iesire USB-C si USB-A

*produs disponibil cu livrare prin curier sau la Easybox.

Cantitate
In stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Noile telefoane Xiaomi au o autonomie indelungata, totusi, uneori trebuie sa le pui la incarcat. Cu ajutorul noului Incarcator de perete Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) ai la indemana dispozitivul de care mobilul are nevoie. Datorita abilitatii de alimentare rapida de 33W, telefonul va fi gata de utilizare in numai cateva minute. Xiaomi Mi 33W Wall Charger poate fi utlizat si pentru incarcarea  altor dispozitive, ca de exemplu telefoane iPhones.

Dispozitivul ofera doua porturi de incarcare: unul USB tip A si unul USB tip C. Ultimul este si cel mai puternic, asigura o alimentare maxima de 33W (5V 3A, 9V 3A, 11V 3A, 12V 2.5A, 15V 2A si 20V 1.65A), in vreme ce primul se opreste la 27W (5V 3A, 9V 3A si 12V 2.25A).

Puternic, incarcare rapida
Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) – Caracteristici:
- Putere de iesire ridicata 33W
- Incarcare rapida PD: Suporta alimentrea rapida pentru iPhones
- Doua porturi de iesire: USB-A si USB-C
- Suporta incarcari simultane
- Compact si portabil


33W putere de incarcare ridicata
Xiaomi Mi 33W Wall Charger asigura o putere maxima de incarcare de 33W, este echipat cu doua porturi USB-A si USB-C si suporta doua incarcari simultane. Astfel, ca este confortabil in orice situatie. 

Protocol PD pentru incarcare rapida
Este compatibil cu o multime de gadgeturi cu optiune de incarcare rapida, indiferent ca sunt telefoane mobile Xiaomi sau iPhone. Asadar, poti lasa deoparte grijile legate de alimentarea cu energie electrica si delecteaza-te cu o ceasca de cafea aromata ori citeste o carte interesanta.


Porturi de iesire USB-C + USB-A
Incarcatorul de perete Xiaomi Mi 33W Wall Charger este prevazut cu doua porturi de iesire USB-C & USB-A ceea ce permite incarcarea simultana a doua dispozitive. Datorita tehnologiei inteligente cu care este echipat, gadgetul identifica rapid tensiunea de iesire si ofera cea mai buna optiune de incarcare in functie de parametri fiecarui dispozitiv conectat.

Compact si portabil
Incarcatorul de perete Xiaomi Mi 33W Wall Charger are un design compact si portabil, se potriveste perfect in orice geanta sau rucsac fara sa ocupe prea mult spatiu. Mai mult, nu ai nevoie decat de un singur dispozitiv in timpul calatoriei pentru a incarca toate gadgeturile inteligente care e insotesc.

Sisteme multiple de siguranta
Incarcatorul de perete Xiaomi Mi 33W Wall Charger (tip A+tip C) este dotat cu o multitudine de sisteme de siguranta, oferind protectie atat pentru tine cat si pentru dispozitivele tale pentru experiente fara griji.

Vezi si Politica de Retur.

BHR4996GL

Date

Dimensiuni
8.37 x 4.8 x 2.8cm
Greutate
80 g
Input
90~264Vac ~ 47/63Hz, 1.1A
Output
USB-C : 5V/3A, 9V/3A, 11V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A,20V/1.65A,33W MAX USB-A : 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.25A,27W MAX
Pachetul contine
Incarcator de perete Xiaomi Mi 33W Wall Charger (Type-A+Type-C) EU, Manual de utilizare, Certificat de garantie si conformitate
Porturi
USB-C + USB-A
Putere
33W/27W
Temperatura operare
0°C ~ 40°C

S-ar putea sa-ti placa si

Alte produse care fac parte din categoria Incarcatoare telefoane