Consola retro de jocuri NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine

2.499,00 Lei
Fara taxe
  • Consola MVSX iti pune la dispozitie 50 de jocuri retro
  • Difuzoare stereo si Port USB
  • 2 manete (joystick) si 12 butoane de dimensiuni complete
Cantitate
Ultimele produse in stoc
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Neo Geo a fost un sistem arcade foarte puternic cand a fost lansat, mai puternic decat orice consola de jocuri video de la acea vreme. Consola MVS a fost un succes in anii 1990, datorita costului redus al dispozitivului, a sase sloturi ROM si a dimensiunilor compacte. Mai multe serii de jocuri video de succes au fost lansate pentru platforma, precum Fatal Fury, Art of Fighting, Samurai Shodown, The King of Fighters si Metal Slug. Acum consola si jocurile sale sunt considerate piese de colectie. 

Adu-ti aminte de copilarie cu Consola retro de jocuri NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine. 

Aspectul clasic al arcadei SNK NEOGEO MVSX iti va aduce aminte de timpul petrecut in fata consolei acasa pe televizor sau in salile de jocuri cu monede. Consola MVSX iti pune la dispozitie 50 de jocuri retro de jucat single sau impreuna cu un prieten. Fiecare jucator are un joystick iar butoanele sunt usor de folosit si au dimensiuni mai mari tocmai pentru a nu pierde nicio cursa.

Colectiile de jocuri includ King of Fighters, Metal Slug, Samurai Showdown, Fatal Fury, Heros Mondial, Sengoku, The Last Blade si alte jocuri clasice de lupta si jocuri sportive.

Consola are un ecran generos de 17 inci pe care se vad clar detaliile jocului dar in stilul clasic pixelat si difuzoare stereo pentru ca sa te simti in mijlocul aventurii. 

*Standul nu este inclus si se achizitioneaza separat.

Consola retro de jocuri NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine – Caracteristici:
- Ecran de 17" LCD, 4:3 TFT, 1280 x 1024
- Video HD
- 1 sau 2 jucatori
- 2 manete (joystick) si 12 butoane de dimensiuni complete, 1 buton de volum
- Difuzoare stereo
- Port USB
- 50 de jocuri clasice

NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine

NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine

50 de titluri legendare instalate pe consola
Consola de jocuri MVSX contine 50 cele mai indragite si populare jocuri pentru ca tu sa poti incepe jocul imediat ce ai primit consola. Colectiile de jocuri includ King of Fighters, Metal Slug, Samurai Showdown, Fatal Fury si alte jocuri clasice de lupta si jocuri sportive.

Design clasic
Designul retro al consolei NEO GEO MVSX este unul nostalgic si bazat pe cel al clasicei console de jocuri NEOGEO MVS. Ai la dispozitie 2 seturi de joystick si butoane de joc, difuzoare stereo si un ecran de 17 inci. Aduna-ti prietenii si distati-va jucand jocurile clasice ale copilariei.

Perfect pentru tine si prietenul tau
Panoul este de dimensiuni potrivite pentru cei 2 jucatori si pentru joystick-ul clasic impreuna cu cele 12 butoane pentru jucatori si a celorlalte butoane pentru operatiuni generale. Dimensiunile panoului sunt 49 x 39 x 63.5 cm.

Modurile AES si MVS
Alege cum vrei sa joci fiecare joc: in modul AES sau in modul MVS, impotriva computerului sau, pentru mai multa distractie, impotriva prietenului tau. 

Imaginea de altadata, imbunatatita
Consola MVSX dispune de un ecran 1280 x 1024 LCD care a ramas loial imaginii clasice pixelate si cu linia de tip scan CRT.
50 de capodopere clasice 

Vezi si Politica de Retur.

1171

Date

Dimensiuni
49 x 39 x 63.5 cm
Display
17-inch 4:3 LCD
Greutate
13.1 kg
Input
DC 12V 3A
Memorie
Flash 8GB EMM
Memorie interna
256 MB DDR
Pachetul contine
Consola retro de jocuri NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine, Cablu de alimentare, Certificat de Garantie, Manual de Utilizare
Procesor
ARM Quad core Cortex A7,1GHz
Sunet
2 x 5W difuzor stereo
USB
Type-A

Descarca

Manual Consola retro Neo Geo

Descarca (298.44k)

1 alte produse in aceeasi categorie