Kit cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire
Kit cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire

Kit cablu alimentare si monitorizare DDPAI IPS Intelligent Hardwire compatibil cu DDPAI DASH CAMERA Z40/DDPAI Dash Cam MINI5

99,00 Lei
Fara taxe
Cantitate
Stoc epuizat
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire asigura alimentarea si functionarea camerei auto chiar si in momentul in care automobilul este oprit. Este compatibil atat cu Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 cat si cu Camera auto DDPAI Dash Cam MINI5.

Iar in cazul in care apar fluctuatii de tensiune regulatorul va intrerupe automat alimentarea ceea protejeaza camera auto.

DDPAI IPS Intelligent Hardwire Kit – Caracteristici:
- Compatibil cu Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40/Camera auto DDPAI Dash Cam MINI5;
- Potrivire naturala;
- Recunoastere inteligenta a statusului vehiculului;
- 5 straturi de protectie;
- Ignifug;
- Design original.

Recunoastere inteligenta a statusului vehiculului,

Monitorizare parcare 24 de ore

In realizarea kitului cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire Kit s-a renuntat la utilizarea cablului traditional cu un fir folosindu-se in schimb tehnologia cu dublu fir ACC+ astfel incat dispozitivul poate determina cu usurinta statusul operational al autovehiculului. Camera auto va intra automat in modul de inregistrare a unui cadru pe secunda (time-lapse mode) imediat ce autoturismul a fost oprit ceea ce creste timpul de acoperire a monitorizării parcarii precum si stocarea datelor de 30 de ori. In acest mod, monitorizarea parcarii poate depasi 24 de ore.

Protectie in 5 straturi, pentru un condus in siguranta
Protectia in 5 straturi imbunatateste semnificativ capacitatea de autoprotejare a Kitului cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire. Asadar, mai multa protectie atat pentru camera auto cat si pentru bateria automobilului.

Fara instalare, mai sigur si mai fiabil
Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire este alimentat de la tabloul de sigurante, cablurile sale sunt absolut invizibile, nu ocupa locul brichetei si nici nu interfereaza cu functionarea altor dispozitive. Nu necesita cablu pentru instalare. Valoarea voltajului poate fi setata astfel incat sa fie in concordanta cu conditia vehiculului si bateria sa nu aiba de suferit. Acest lucru permite inregistrarea sesiunii de condus in conditii maxima de siguranta.


Materiale ignifuge, cablu gros, rezistent la temperaturi scazute/ridicate, dispozitiv stabil
Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire foloseste un material ABS ignifug, fir de cupru de 22 AWG mai gros, caracterizat printr-o conductivitate ridicata. Produsul a fost supus unor teste riguroase in urma carora s-a stabilit ca este durabil si rezistent la interferente, deteriorari si uzura. In plus, poate functiona excelent chiar si in conditii vitrege cu temperaturi ridicate/scazute.

Design original, textura distincta
Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire are un design compact si subtire, are o culoare mata, este placut la atingere, iar logo-ul brandului este scos in evidenta.

Vezi si Politica de Retur.

DDPAIKIT

Date

Compatibilitate
Cu Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40/ Camera auto DDPAI Dash Cam MINI5
Input
DC 12V / 24V
Interfata
USB-C
Lungime cablu
3.5 m
Output
5V 1.5A
Pachetul contine
Kit cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire compatibil cu Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40/Camera auto DDPAI Dash Cam MINI5, 3 seturi de adaptori (mini, mici, medii), manual de utilizare

S-ar putea sa-ti placa si

16 alte produse in aceeasi categorie