Senzor inteligent pentru usi si ferestre Aqara T1

Senzor inteligent pentru usi si ferestre Aqara T1

79,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa.

Fara taxe

Caracteristici principale:

 • Trimite notificari cand este deschisa fereastra, usa, etc;
 • Poate fi montat oriunde (adeziv inclus);
 • Dimensiuni foarte mici;
 • Distanta de comunicare de 2,2 cm;
 • Se conecteaza la un HUB Zigbee, poate fi inclus in scenarii diverse impreuna cu alte dispozitive smart;
 • Compatibil cu Aqara Home si Apple HomeKit.
Cantitate
In stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

In ziua de astazi, asigurarea securitatii si confortului locuintei a devenit esentiala. Senzorul de usa si fereastra Aqara T1, o versiune avansata a popularului Aqara MCCGQ11LM, aduce un nivel superior de protectie si automatizare caminului tau. Acest dispozitiv de ultima ora, proiectat pentru o instalare si utilizare fara efort, iti garanteaza linistea, informandu-te constant.

Gratie tehnologiei de varf, Senzorul Aqara T1 monitorizeaza deschiderea si inchiderea usilor si ferestrelor, trimitand notificari instantanee pe telefonul tau mobil, indiferent de locatia ta. Fiind compatibil cu cele mai populare sisteme de casa inteligenta, acesta faciliteaza automatizarea locuintei tale, oferindu-ti posibilitatea de a crea scenarii personalizate, precum aprinderea automata a luminilor la deschiderea unei usi sau activarea alarmei la deschiderea sau inchiderea ferestrelor.

Cu un design compact si subtil, se incadreaza armonios in decorul oricarei incaperi, ramanand discret si totodata extrem de performant in protejarea caminului. Indiferent daca iti propui sa iti securizezi locuinta, sa reduci consumul de energie sau sa iti simplifici rutina zilnica, Senzorul Aqara T1 reprezinta solutia ideala pentru un camin mai conectat, inteligent si sigur.

 

Senzorul pentru usi si ferestre Aqara Door and Window Sensor T1 are urmatoarele caracteristici:

 • Inregistreaza istoricul actiunilor;

 • Nu sunt necesare scule pentru instare;

 • Ofera alerte si modificari in timp real;

 • Baterie CR1632;

 • Autonomia bateriei este de aproximativ 2 ani;

 • Necesita conectarea la un hub AQARA Zigbee 3.0 pentru a functiona.

Un senzor inteligent pentru fiecare usa si fereastra

Senzorul de vibratii Aqara poate fi amplasat oriunde in functie de nevoile tale, oferindu-ti un plus de protectie pentru casa.

Compatibilitate imbunatatita 

Dupa conectarea la un hub Aqara, senzorul de usa si fereastra T1 este compatibil cu diverse platforme, inclusiv HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT si Matter. Permite trasformarea dispozitivelor traditionale in gadgetuti inteligente si le integreaza perfect in mai multe sisteme. Uita de limitarile diferitelor protocoale si platforme si bucura-te de o experienta inteligenta perfecta si armonioasa.

Aqara Home Automation

Poti sa personalizezi diferite actiuni cu ajutorul produselor inteligente Aqara pentru casa.

Luminile se aprind automat cand se deschide usa

Cand deschizi usa seara, senzorul de vibratii Aqara va transmite un semnal comutatorului inteligent de perete Aqara Wall Switch pentru a aprinde luminile. Indiferent cat de tarziu ajungi acasa, luminile se vor aprinde automat.

Memento de securitate, protectie pentru casa

Cu ajutorul senzorului Aqara Door and Window Sensor T1, poti activa alarma atunci cand iesi din casa sau cand dormi. Daca se deschide usa sau fereastra, hub-ul declanseaza alarma si trimite o notificare pe telefon.

Tehnologie avansata

Senzorul pentru usa si fereastra Aqara Door and Window Sensor T1 detecteaza starea actuala a usilor sau ferestrelor prin distanta dintre magnetii din interiorul senzorilor. In plus, dispozitivul este eficient si din punct de vedere energetic si o baterie poate dura peste 2 ani in conditii de utilizare normala.

Vezi si Politica de Retur.

DW-S03D

Date

Baterie
CR1632
Conectivitate
Wireless
Culori
alb
Dimensiuni
4,1 × 2,2 × 1,1 cm
Distanta de comunicare
2,2 cm
Greutate
16 g
Pachetul contine
Senzor inteligent pentru usi si ferestre Wireless Aqara, Adeziv, Manual de utlizare
Sistem operare
iOS, Android
Wireless
ZigBee 3.0
Temperatura operare
-10°C - +45°C
Functii
Monitorizare locuinta
Control prin aplicatie
Apple Home (iOS 11.0 sau versiuni ulterioare), Mi Home (iOS 4.9.1 sau versiuni ulterioare, Android Version 5.4.2 sau versiuni ulterioare)

Alte produse care fac parte din categoria Senzori monitorizare si alerta