AQARA Hub M1S
  • AQARA Hub M1S
  • AQARA Hub M1S
  • AQARA Hub M1S
  • AQARA Hub M1S
  • AQARA Hub M1S
AQARA Hub M1S
AQARA Hub M1S AQARA Hub M1S AQARA Hub M1S AQARA Hub M1S AQARA Hub M1S

Senzor multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S, compatibil cu Apple HomeKit

PRP: 239,00 Lei
229,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa.

Fara taxe
  • Poate conecta pana la 128 de dispozitive,
  • Poate fi utilizat ca alarma, sonerie intrare ori lumina de noapte.
  • Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S este prevazut cu un difuzor de 2W
  • Protocol de ultima generatie Zigbee 3.0 compatibil cu toate dispozitivele AQARA

*produs disponibil cu livrare prin curier sau la Easybox.

Cantitate
Stoc epuizat


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare


Credit module tbi bank 3.3.2

57.37 Lei x 4 rate

Daca vrei sa te bucuri la maximum de casa ta inteligenta ai nevoie de senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S. Prin intermediul acestui dispozitiv micut poti conecta si controla de la distanta toate dispozitivele smart din casa. Datorita multiplelor optiuni de conectare pe care ti le pune la dispozitie, locuinta ta se va transforma intr-un mediul mai confortabil, primitor, in care tu detii controlul.

Creeaza o retea prin intermediul protocolului Zigbee 3.0 sau via Wi-Fi. In acest fel, poti conecta gadgeturi diverse si, totodata, vei evita suprasolicitarea conexiunii Wi-Fi pentru obtinerea unei rezultate superioare. Dispozitivul iti permite sa configurezi un sistem inteligent de control astfel incat sa poti decide prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul mobil cand se aprind/sting luminile, cand pornesc ori se opresc gadgeturile electrice chiar si atunci cand esti la serviciu, cumparaturi sau in vacanta. 

Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S poate fi gestionat prin aplicatiile mobile Mi Home, Aqara Home si este compatibil cu Home Kit (iOS 10.3 sau versiuni ulterioare). In acelasi timp, este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa si alti asistenti vocali ceea ce inseamna ca il poti controla cu vocea.

De asemenea, acest model are un inel LED astfel ca poate fi utilizat ca lumina de coridor si il poti comanda vocal sa se stinga. Si nu in ultimul rand, este prevazut cu 4 moduri de alarma ceea ce inseamna ca poti utiliza diverse gadgeturi care sa te anunte daca cineva intra in casa, paraseste camera etc.

Si datorita conexiunii prin protocolul Zigbee, gadgeturile Aqara pot functiona foarte bine chiar si in momentele in care reteaua de internet este instabila sau cazuta.

AQARA Hub M1S – Caracteristici:
- Dispozitiv multifunctional pentru utilizare zilnica
- Control prin aplicatiile: Mi Home, Aqara Home
- Compatibil cu Apple Home Kit
- 16 milioane culori RGB: poate fi utilizat ca lumina de noapte, ii pot fi ajustate culoarea si intensitatea
- Functie de lumina de noapte: se aprinde automat cand se apropie o persoana
- Se potriveste in orice tip de casa
- Poate conecta pana la 128 de dispozitive
- Poate fi instalat in nenumarate locuri din casa.

Lumini RGB si senzor de lumina
AQARA M1S este un hub Zigbee 3.0 care are incorporate lumini RGB realizate din 18 LED-uri puternice si un difuzor de lumina. Poate fi utilizat ca alarma, sonerie intrare ori lumina de noapte pentru ca are optiunea de configurare a stralucirii si culorii. Comparativ cu versiunea anterioara, AQARA Hub M1S este echipat si cu un senzor de lumina care poate fi utilizat pentru automatizarea din aplicatie.

Difuzor de 2W
Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S este prevazut cu un difuzor de 2W suficient de puternic si versatil pentru a fi utilizat in diverite situatii.

Zigbee 3.0
Datorita protocolului de ultima generatie Zigbee 3.0, AQARA M1S este compatibil cu toate dispozitivele AQARA. Tehnologia Zigbee 3.0 imbunatateste stabilitatea, compatibilitatea si raspunsul hub-ului AQARA M1S si a gadgeturilor pe care le controleaza, ceea ce creaza o si mai buna automatizare locala a casei tale inteligente.

Antene Wi-Fi 2x2 MIMO
Pentru oferirea celei mai bune conexiuni wireless pentru zecile de senzori si controlere, hub-ul AQARA M1S este echipat cu antene Wi-Fi 2x2 MIMO.

Compatibilitate extinsa
Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S permite dispozitivelor Aqara sa poata fi integrate in nenumarate ecosisteme smart home si fie compatibile cu o multime de asistenti vocali
Printre sistemele compatibile se numara Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Mi Home si multe altele.

Comunicare cu o multime de senzori
Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S suporta o multime de senzori Aqara ceea ce il transforma intr-o solutie de securitate mereu la indemana.
Fiecare senzor Aqara este echipat cu o baterie cu o autonomie de cel mult 2 ani si poate fi inclus in sistemul de automatizare.

Automatizare dupa pofta inimii
Nu-ti mai face griji in legatura cu aprinderea/stigerea luminii. Acum poti automatiza acest proces cu ajutorul senzorului multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S, a senzorilor si a aplicatiei Aqara Home. Iar automatizarile locale vor functiona chiar si in momentul in care internetul nu functioneaza.

Design si componente de calitate
Componentele de supercalitate precum si design-ul nu doar ca aduc un plus de subtilitate oricarui interior, insa cresc durata de viata a produsului datorita modului in care circula aerul prin baza perforata cu inteligenta.

Vezi si Politica de Retur.

6010986

Date

Conectivitate
Wireless
Culori
Alb
Dimensiuni
8x8x4.15 cm
Distanta de comunicare
15 m
Greutate
186.5g
Pachetul contine
Senzor multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S, Manual de utilizare
Protocol Wi-Fi
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Sistem operare
iOS, Android
Wireless
ZigBee 3.0
Temperatura operare
-10℃~ 50℃
Nume aplicatie mobila
Mi Home; Home Kit (iOS 10.3 ori versiuni superioare); Aqara Home ( Android 5.0 ori versiuni superioare, iOS 10.3 ori versiuni superioare)

Descarca

Manual Hub M1S

Descarca (195KB)

S-ar putea sa-ti placa si

Alte produse care fac parte din categoria Senzori monitorizare si alerta