Set cutie 50 bucati Masti de protectie de unica folosinta cu 3 straturi si lamela metalica

9,90 Lei
29,00 Lei
Economisesti 19,10 Lei
Fara taxe

Masti de protectie de unica folosinta cu 3 straturi, 3 pliuri si lamela metalica, testate si aprobate sub Directiva CE-R 2016/425

Cantitate
In stoc
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Regulile de convietuire sociala s-au modificat semnificativ in ultimele luni. Astfel ca oamenii trebuie sa respecte reguli noi cand folosesc transportul in comun, merg la cumparaturi, sau la birou.
Mastile de protectie de unica folosinta cu 3 straturi, 3 pliuri si lamela metalica te protejeaza atat pe tine cat si pe cei din jur si iti permit sa calatoresti in siguranta si iti continui activitatile cotidiene.

Mastile au trei pliuri si trei straturi de protectie, iar lamela metalica le permite sa se  adapteze perfect la forma fetei.

Mastile de protectie de unica folosinta cu 3 straturi protejeaza impotriva virusurilor, microbilor,  bacteriilor, prafului si, totodata, asigura o respiratie usoara in timpul purtarii.

Mastile de protectie de unica folosinta cu 3 straturi se vand la set in cutii 50 bucati.
Mastile de protectie de unica folosinta cu 3 straturi au certificat de conformitate fiind testate si aprobate sub Directiva CE-R 2016/425(Personal Protective Equipment).

Vezi si Politica de Retur.

PPE50

Date

Caracteristici
Numar Straturi: 3
Set 50 Bucati, 3 Pliuri, Lamela Metalica Ajustabila
Material
Polipropilena
Functii
Protejeaza Impotriva Bacteriilor, Virusurilor, Particulelor De Praf

S-ar putea sa-ti placa si

16 alte produse in aceeasi categorie