Set surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit

99,00 Lei
Fara taxe
  • 24 de biti de mare precizie,
  • Tratament special antirugina,
  • Cutie magnetica de depozitare,
  • Maner din aliaj de aluminiu
Cantitate
Stoc epuizat


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Tehnologie de inalta precizie

Set surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit incorporeaza cea mai buna tehnologie germana, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs.

Set surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit este excelent pentru a repara ceasuri cu cuart, laptop-uri, aparate de fotografiat, computere, telefoane mobile, drone etc. De fapt, sunt uneltele de care niciun barbat caruia ii place stilul DIY nu se poate lipsi.

Set surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit – Caracteristici
- 24 de biti de mare precizie
- tratament special antirugina
- capac cutie de depozitare din aliaj de aluminiu
- cutie magnetica de depozitare
- maner din aliaj de aluminiu

24 de biti precisi, tratati antirugina
Cei 24 de biti ai setului de surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit au fost supusi unui proces care impiedica dezvoltarea ruginei ceea ce le asigura o durata de viata extrem de luna. In plus, bitii au fost conceputi pentru a oferi o precizie de neegalat pentru o utilizare perfecta.

Capac cutie de depozitare din aliaj de aluminiu
Capacul are muchiile rotunjite si ofera o aderenta excelenta si o sustinere confortabila in mana. In plus, suprafata sa a fost tratata antitranspiratie si anticoroziune.

Cutie de depozitare magnetica
Cutia magnetica  permite ca toate instrumentele sa ramana in locasurile speciale si sa nu cada din intamplare. In acest fel ai scapat ca grija ca ai putea pierde unul dintre biti.

Maner din aliaj de aluminiu
Manerul are un capat rotativ si a primit un tratament antialunecare pentru o aderenta mai buna. Astfel, vei controla cu usurinta surubelnita in timpul utilizarii.

Toate instrumentele de care ai nevoie intr-o singura cutie
Set surubelnite de precizie Xiaomi Precision Screwdriver Kit iti ofera tot ajutorul de care ai nevoie pentru a repara diverse dispozitive precum ceasuri cu cuart, laptop-uri, aparate de fotografiat, computere, telefoane mobile, drone etc. Nu trebuie sa fii profesionionist pentru a folosi aceste surubelnite. Utilizarea lor este extrem de simpla.

BHR4680GL

Date

Dimensiuni
16.80 x 6.70 x 1.70 cm
Duritate
60HRC
Greutate
280 g
Material
Aliaj aluminiu
Pachetul contine
Tipuri biti: Y1, Y0.6, PH000, PH00, PH0, PH1, SL1.5, SL2.0, SL3.0, W1.5, P2, P5, T2, T3,T4, T5H, T6H, T8H, T9H, T10H, H1.5, H2.2, U2.6, △ 2.3
Garantie
24 Luni
Accesorii
24 Bits: Phillips ( PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2 ) Hex ( H1.5 / H2.0 ) Torx ( T2 / T3 / T4 / TR5 / TR6 / TR8 / TR10 / TR15 ) Slotted ( 1.5 / 2.0 / 3.0 / 4.0 ) Spanner U2.6 Tri-wing 3 Pozi ( P2 / P5 ) Triangle 2.3

8 alte produse in aceeasi categorie