Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 59,00 Lei - 309,00 Lei

Culoare

Culoare

Best Sellers
Baterii externe telefoane - Power Bank | Geekmall.ro

Baterii externe telefoane

Baterie externa wireless – poti incarca mai multe dispozitive simultan!

Bateriile externe sunt indispensabile pentru persoanele care sunt mereu pe drumuri si le este greu sa isi incarce telefonul mobil in modul clasic. Atunci cand vizitezi un oras nou si faci multe fotografii sau mergi cu cortul si ramai fara baterie, trebuie sa stii ca bateriile externe pentru telefoane te vor ajuta sa iti incarci eficient dispozitivul, doar cu o simpla atingere.

Avantajul bateriilor externe wireless este ca sunt fara fir, iar bateria lor are o capacitate mult mai mare de a retine energia, de pana la 10000 mAH. Acest lucru iti permite sa incarci aproape simultan pana la trei dispozitive diferite sau un singur dispozitiv pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, nici nu mai este nevoie sa ii dai jos husa telefonului mobil atunci cand vrei sa il pui la incarcat.

Baterie externa power bank - capacitati diferite de incarcare

Bateriile externe power bank sunt cele care au o capacitate mult mai mare si care sunt capabile sa incarce, si ele, mai multe dispozitive in acelasi timp. Acestea au o unitate de milli-amper-ora (mAH) cuprinsa intre 3250 si 20000, in functie de modelul ales din magazinul nostru. Daca te intrebi ce alte dispozitive mai poti incarca, trebuie sa stii ca, pe langa telefoanele mobile, poti conecta si castile audio, chiar si boxele portabile.

Pretul bateriilor externe difera in functie de diverse caracteristici – de la capacitate de incarcare, design, culoare, firma, chiar si greutate. De asemenea, cele mai multe baterii power bank au sloturi pentru operare cu un dispozitiv de tipul USB, Type C, Micro-USB si USB-A, asa ca va trebui sa cumperi mai multe cabluri de date in functie de nevoile tale.

  • Afiseaza bara

Sunt 5 produse.

Filtre active