Hot Deals

Despre noi

Geekmall.ro este gestionat de BG United Tech SRL, rezultatul unui parteneriat dintre doua companii cu expertiza internationala in zona de e-commerce:China, Italia; acum si  in Romania.

Geekmall.ro a plecat de la ideea de a oferi consumatorilor din Romania produse din gama Electronice, gadgeturi si media de foarte buna calitate, la preturi foarte bune, pe care ei si le comanda de pe piata din China, de pe site-uri foarte cunoscute si cu foarte mare success ca cifra de afaceri la nivel global,  ca: aliexpress.com, geearbest.com, geekbuying.com.

Geekmall.ro este un magazin online inovativ, un concept unic in Romania, care isi propune sa aduca pe piata noastra gadgeturi si telefoane mobile  care au cele mai bune evaluari din partea consumatorilor internationali, la preturi atractive.

Ce aduce in plus geekmall.ro fata de alte site-uri din Romania sau internationale?

Orice cumparator este constient ca isi asuma mai multe riscuri atunci cand achizitioneaza online produse de pe piata externa; cateva din aceste riscuri sunt:

-termen lung de livrare (3-12 saptamani)

-produsul achizitionat este diferit fata de ce era specificat in site

-adesea manulaul de utilizare este in limba chineza, iar consumatorul nu stie cum sa utilizeze produsul in mod corect

-proceduri complicate pentru retur

-returul nu se supune legilor din Romania si nici normelor UE, ceea ce se traduce in timp si bani pierduti pentru consumator

-produsul nu are garantie asigurata, conform normelor UE

-orice defectiune a produsului presupune timp pierdut, deoarece nu exista un Service agreat in Romania; cel mai adesea, reparatiile se fac pe banii consumatorului (din nou timp si bani pierduti pentru consumator).

-exista riscul  ca datele consumatorului sa nu fie protejate, magazinele online din China nu se supun normelor UE pentru GDPR.

 Magazinul online geekmall.ro functioneaza din punct de vedere operational astfel:

- se supune si respecta legislatia din Romania si UE in ceea ce priveste functionarea;

- respecta legislatia din Romania si normele UE in ceea ce priveste politicile GDPR si protectia consumatorului;

-comenzile pentru produsele din magazinul online, sunt  livrare din stoc cu aprovizionare curenta in propriul depozit din Romania, cu o suprafata de cca 1000 mp;

-toate produsele comercializate au documentatia in limba romana si avize de comercializare pe piata UE;

-asiguram livrare in cca 24- 48 ore, prin intermediul parteneriatelor si contractelor cu furnizori de pe piata: Fan Courier, Sameday, DPD, Urgent Cargus, Nemo Express  etc.

-asiguram garantie pentru toate produsele, conform legii din Romania si normelor la nivel UE;

- asiguram service  pentru toate produsele comercializate in Romania, in perioada de garantie si postgarantie.

Toti clientii nostri au astfel certitudinea ca produsele li se vor livra in cca 24- 48 ore, au asigurate garantie si service,precum si siguranta investitiei in produsele achizitionate.