Despre-Geekmall


Geekmall.ro-Smart online shopping- este magazinul online tip smart concept store, inovativ, care are in portofoliu gadgeturi ecosystem/smart home si telefoane mobile inteligente, la preturi atractive si care sunt best-sellere in alte tari din Europa, USA si Asia.

Geekmall.ro se adreseaza celor care apreciaza beneficiile produselor smart in viata de zi cu zi, care au cumparat sau au avut intentia de a cumpara produse din gama electronice, gadgeturi si media de foarte buna calitate, la preturi foarte bune, de pe piata din China, de pe site-uri foarte cunoscute si cu foarte mare success ca cifra de afaceri la nivel global, ca:aliexpress.com, gearbest.com, geekbuying.com.

Incepand cu luna decembrie 2022 am deschis magazinul de prezentare Geekmall, situat in incinta MegaMall Bucuresti din Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, sector 2, lângă Arena Națională.
Poti testa in magazin cele mai noi produse intrate in portofoliu: telefoanele mobile Oppo, Vivo, Xiaomi, Poco, aspiratoarele robot Xiaomi,Viomi, aspiratoarele verticale Jimmy, Xiaomi si Roidmi, totinetele electrice Vsett, Xiaomi si Kugoo, 

Ce aduce in plus Geekmall.ro fata de site-urile internationale?

Orice cumparator stie ca isi asuma mai multe riscuri atunci cand achizitioneaza online produse de pe piata externa; cateva din aceste riscuri sunt:

-termen lung de livrare (3-12 saptamani);
-produsul livrat este diferit fata de ce era specificat in site;
-garantia nu este asigurata in Romania;

-manualul de utilizare este in limba chineza, iar consumatorul nu stie cum sa utilizeze produsul in mod corect;
-procedurile de retur sunt inexistente, sau foarte complicate, au costuri mari, adesea chiar mai mari decat valoarea comenzii, ceea ce se traduce in timp si bani pierduti pentru cumparator;
-returul nu se supune legilor din Romania si nici normelor UE;
-produsul nu are garantie asigurata, conform normelor UE;
-orice defectiune a produsului presupune timp pierdut si bani in plus cheltuiti, deoarece nu exista un Service agreat in Romania; cel mai adesea, reparatiile se fac pe banii cumparatorului;
-exista riscul ca datele consumatorului sa nu fie protejate, magazinele online din China nu se supun normelor UE pentru GDPR.

Geekmall.ro-Smart online shopping va avea in fiecare saptamana promotii si lansari de produse noi, iar clientii nostri beneficiaza de:

-produse livrate din stoc, din propriul depozit operational, din Romania, care are o suprafata de cca 1000 mp;

-asiguram livrare rapida in 1-4 zile lucratoare, prin intermediul parteneriatelor si contractelor cu furnizorii celor mai bune servicii de curierat: Fan Courier, Sameday, DPD,  Cargus,  etc.

-asiguram garantie pentru toate produsele comercializate, conform legii din Romania si normelor la nivel UE;

- asiguram service  pentru toate produsele comercializate in Romania, in perioada de garantie si postgarantie;

-cumparatorii nostri vor avea posibilitatea sa achizitioneze produsele la preturi competitive, dar si cu plata in rate;

-posibilitatea returnarii produselor, conform Politicilor noastre de retur;

- magazinul online se supune si respecta legislatia din Romania si UE in ceea ce priveste functionarea si politicile de retur;

- magazinul online respecta legislatia din Romania si normele UE in ceea ce priveste politicile GDPR si protectia consumatorului.

Toti clientii nostri au astfel certitudinea ca produsele li se vor livra in cca 24- 48 ore, au asigurate garantie si service, precum si siguranta investitiei in produsele achizitionate.
Asistenta clienti, telefonic si online (email, social media, blog) este asigurata de personal cu experienta si in permanent contact direct cu producatorii.

Geekmall.ro este gestionat de BG United Tech SRL, rezultatul unui parteneriat dintre doua companii cu expertiza internationala in zona de e-commerce: Italia, Franta, China; acum si in Romania.

Apasa pe link pentru Geekmall pareri

Diploma compari.ro