GARANTIE SI SERVICE

Garantia se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data achizitionarii produsului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile legilor 449/2003 si OG21/1992 actualizate.

Pentru telefoanele mobile Xiaomi, Vivo, Oppo si Pocophone asigurarea garantiei se face prin intermediul companiei EDS ROM, date de contact: Bld. Iuliu Maniu, nr.7 sector 6, Tel. +4021 326 60 63 sau +4021 326 60 63 E-mail: service@esd-rom.ro 

Pentru gadget-uri si alte produse comercializate, asigurarea garantiei se face gratuit in Sos. Fabrica de Glucoza Nr.21, Parter, Sector 2, Bucuresti, cod postal 20331. Program: Luni – Vineri 9:00-18:00 Tel. 0771.534.509 E-mail: service@blacktech.ro
In perioada acoperita de garantie, transportul produselor din alte localitati catre sediul Service Blacktech este gratuit**
**doar pentru produsele utilizate conform cu manualul de utilizare si specificatiile producatorului.

GARANTIA SE ACORDA

* pentru o perioada de 2 ani pentru defectiuni hardware si pentru toate accesoriile din pachetul commercial.

* in baza documentului de achizitie ( documentul fiscal care atesta achizitia produselor precum factura, bonul fiscal etc.)

 GARANTIA NU ACOPERA 

* operatiunile de curatare si intretinere

* produsele care in opinia  EDS ROM sau BLACKTECH GROUP SRL prezinta defectiuni datorate manipularii, utilizarii improprii sau in alt scop decat cel declarat de producator.

* produsele care prezinta urme de lovituri, zgarieturi, elemente rupte sau lipsa, arsuri sau alte daune cauzate de socuri mecanice, termice sau electrice.

* acumulatorii ale caror performante se degradeaza in timp cu exceptia cazurilor in care garantia lor este mentionata separat.

* produsele carora li s-a schimbat starea initiala prin interventii software sau hardware neautorizate de producator.

* produsele cu etichete de identificare sau sigilii dezlipite, deteriorate, ilizibile sau ale caror elemente de identificare nu corespund cu cele originale.

* uzura normala a produselor.

In cazul lipsei conformitatii, produsul defect va fi reparat sau inlocuit gratuit cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, EDS ROM sau BLACKTECH GROUP SRL isi rezerva dreptul de a solicita contravaloarea costurilor de transport.

Aducerea la conformitate a produsului se va efectua in maxim 15 zile calendaristice calculate din momentul in care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului sau a unitatii de service.

Durata de nefunctionare din cauza lipsei de conformitate aparuta in perioada de garantie se adauga la termenul de garantie legala.

Durata medie de utilizare a produsului este de 3 ani.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Produsele de folosinta indelungata care inlocuiesc produsele defecte in cadrul termenului de garantie  vor beneficia de un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului.

OBLIGATIILE BENEFICIARULUI

Clientul se obliga sa respecte prevederile din specificatiile producatorului, referitoare la utilizarea produsului achizitionat.

Alimentarea produsului la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator.

Folosirea exclusiva a elementelor de cablare originale ale echipamentelor.

Pastrarea integritatii sigiliilor producatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service.

Recomandam ca produsul sa fie predat in ambalajul original pentru a asigura integritatea acestuia in timpul transportului.