Livrarea-comenzilor-Geekmall.ro

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Istoric si detalii ale comenzilor”.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea modificarii sau anularii unei Comenzi, sau livrari, este disponibila in contul tau de client, sectiunea sectiunea “Istoric si detalii ale comenzilor”.
In cazul in care produsul a fost deja preluat de curier, anularea nu mai este posibila din cont.
Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la +40 748 855 888. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare 

Livrare prin curier (standard).

Costuri de livrare

Pentru comenzile cu greutate mai mica de 3 kg si valoare mai mica de 500 lei, taxa de livrare este de 21 lei.
Comenzile cu valori mai mari de 500 lei se livreaza gratuit, daca nu cantaresc mai mult de 10 kg.
Pentru produsele cu greutate mai mare de 10 kg, costul de livrare este de 21 lei, la care se adauga taxa de extragreutate, de 1,19 lei pentru fiecare kilogram care depaseste 10 kg.
Pentru produsele cu dimensiuni mari(peste 50 cm oricare din laturi) si greutate mai mare de 25 kg a coletului, costul de livrare este de 75 lei.


Termen de livrare

Pentru comenzile confirmate cu plata ramburs la livrare sau cu cardul online, termenul obisnuit de livrare este de 1-2 lucratoare (in functie de zona de livrare) de la plasarea si confirmarea comenzii.
Comenzile confirmate, pentru care plata se va face prin transfer bancar, se vor livra intr-un termen de 1-3 zile lucratoare, in functie de zona de livrare, dar numai dupa incasarea platii de la client.

* Timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea geekmall.ro, astfel ca nici o parte nu poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. 
Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei.

Geekmall.ro