Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 165,00 Lei - 356,00 Lei

Filtre pentru purificatoarele de aer - Filtre aer | Geekmall.ro

Filtre de aer

Filtru HEPA pentru purificatoarele de aer - alegerea responsabila pentru sanatatea ta si a celor dragi

Daca ai investit deja intr-un purificator de aer, inseamna ca stii cat de important este ca aerul respirat de tine si de cei dragi sa fie cat mai curat si sanatos. Facand parte din categoria produselor de tipul smart home, aceste aparate de curatare a aerului pe care il respiri sunt indispensabile oricarei locuinte moderne.

Pentru mentinerea performantei ridicate a aparatului de purificare a aerului ales de tine, este necesar sa ii schimbi filtrul periodic. Alegerea unui filtru HEPA este una excelenta, acestea fiind cunoscute pentru capacitatea de a retine un procentaj impresionant de 99.5% din particulele nedorite din aerul pe care il filtreaza.

Filtre de aer pentru purificatorul tau Xiaomi

Ai acordat votul de incredere purificatoarelor produse de Xiaomi? Nu uita sa achizitionezi si filtrele de schimb potrivite gamei din care fac parte: Mi, Mi Pro, Mi 3H, Mi 3C sau Mi 2H.

Pentru ca stim cat este de neplacut sa iti dai seama ca duci lipsa de un accesoriu esential pentru functionarea corespunzatoare a aparatului tau smart, suntem pregatiti sa livram rapid, in 1-4 zile lucratoare, prin intermediul partenerilor de la firmele de curierat de top, inclusiv in easybox. Alege filtrele potrivite pentru purificatoarele de care dispui si asteapta-te la un raspuns prompt din partea echipei geekmall!

Filtre active