Aparat de tuns ENCHEN BOOST[1]
  • Aparat de tuns ENCHEN BOOST[1]
  • Aparat de tuns ENCHEN BOOST[2]
  • Aparat de tuns ENCHEN BOOST[3]
Aparat de tuns ENCHEN BOOST[1]
Aparat de tuns ENCHEN BOOST[1] Aparat de tuns ENCHEN BOOST[2] Aparat de tuns ENCHEN BOOST[3]

Aparat de tuns ENCHEN BOOST

PRP: 79,00 Lei
65,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa.

Fara taxe
  • Cap de taiere cu lame ceramice,
  • Putere reglabila, doua viteze de control,
  • Tehnologia inteligenta ESM impiedica blocarea firului de par in aparat
  • Incarcare intr-o ora, utilizare pentru trei luni
Culoare
Cantitate
In stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare

Aparatul de tuns ENCHEN BOOST iti permite sa stai in siguranta acasa si sa te tunzi rapid si usor. Dispozitivul este echipat cu un buton  pentru a fixa lungimea de taiere a parului. Are lame ceramice, care sunt de aproximativ doua ori mai dure decat cele din otel obisnuit. Iar nivelul zgomotului pe durata functionarii aparatului de tuns ENCHEN BOOST este mai mic de 55db.

Aparat de tuns ENCHEN BOOST - Caracteristici: 
- Un singur buton pentru fixa lungimea de taiere a parului (intre 0.7 la 21 mm)
- Doua viteze
- Silentioasa
- Autonomie 80-90 minute
- Lame de ceramica
- Tehnologie antiblocare fir de par
- Incarcare rapida inteligenta.

Cap de taiere cu lame ceramice
Ceramica este de 1.6 ori mai dura decat otelul obisnuit. Iar suprafetele lamelor sunt mai fine si mai mici comparativ cu cele de otel. Tocmai de aceea, zgomotul facut in timpul functionarii este redus ca de altfel si caldura generata. Nivelul zgomotului pe durata functionarii aparatului de tuns ENCHEN BOOST este mai mic de 55db.

Putere reglabila, doua viteze de control
Aparatul de tuns ENCHEN BOOST este echipat cu o tehnologie de conversie a frecventei si cu un motor puternic de 280W. Dispozitivul asigura doua trepte viteza, pentru a se potrivi diverselor tipuri de par. Viteza normala de pornire este de 4500 rpm, potrivita pentru parul normal. Prin apasarea de cateva secunde a comutatorului, aparatul de tuns va trece pe modul turbo, a carui viteza este de 5800 rpm potrivita pentru taierea firului mai gros de par.

Tehnologia inteligenta ESM impiedica blocarea firului de par in aparat
Tehnologia ESM (Energy Smart Manager) este „creierul” produselor ENCHEN. Are doua module mari pentru managementul energiei, care garanteaza operatiuni stabile, la viteze ridicate, fara blocarea firului de par chiar si atunci cand bateria are putina energie. In timpul procesului de incarcare, ESM va activa diverse functii care permit extinderea duratei de viata a bateriei si asigura o incarcare in siguranta. Totodata, indicatorul luminos va arata cu precizie statusul bateriei (scazut, se incarca sau incarcata 100%).

Forme rotunjite
Componentele care intra in contact cu pielea capului au o forma rotunda pentru a oferi un plus de siguranta si confort in timpul tunsorii. Capatul aparatului de tuns este alcatuit din 2 lame (una mobila si cealalta statica). In timpul procesului de functionare dispozitivul poate intra in contact cu scalpul, indiferent de unghi, in deplina siguranta.

Incarcare intr-o ora, utilizare pentru 90 minute
Aparatul de tuns ENCHEN BOOST este compatibil cu functia de incarcare rapida. Astfel, intr-o ora nivelul bateriei va ajunge de la 0% la aproximativ 90%, iar intr-o ora si jumatate incarcarea va fi completa. O incarcare de ora permite utilizarea aparatului de tuns pentru 80 de minute (incarcarea de 100% ii asigura o durata de functionare de cel putin 90 de minute). Pentru un singur tuns este de ajuns o incarcare de aproximativ de 30 de minute. 

Vezi si Politica de Retur.

ENCHEN BOOST-B

Date

Autonomie
Aprox 80-90 minute
Dimensiuni
4.3 x 16.4 cm
Greutate
142g
Material
ABS
Pachetul contine
Aparat de tuns ENCHEN BOOST, cablu USB de incarcare
Putere
5W
Timp incarcare
Aprox 90 minute
USB
Incarcare USB
Putere intrare
5V

Referinta specifice

ean13
6972417691031

Descarca

Manual ENCHEN BOOST

Descarca (465.7KB)

Manual ENCHEN BOOSTER

Descarca (465.7KB)

Alte produse care fac parte din categoria Ingrijire personala