Baterie externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh, Black

Baterie externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh, Black

PRP: 199,00 Lei
139,00 Lei

Include 0,85 Lei ecotaxa.

Fara taxe
  • Doua porturi de intrare;
  • Doua porturi de iesire;
  • Capacitate ridicata de 74 Wh;
  • Incarcare bidirectionala rapida de 18W.
Cantitate
In stoc


credit
 

Informatii plata prin card de credit

 

Optiuni livrare


Credit module tbi bank 3.3.2

34.82 Lei x 4 rate

Bateria externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh Fast Charge 18W asigura incarcare rapida pentru telefonul tau sau pentru castile audio. 

In acest fel, esti sigur ca te poti baza pe mobil sau ca te poi bucura de muzica favorita in orice moment indiferent de cat de mult ai folosit telefonul ori castile.


Baterie externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh – Caracteristici:

  • Doua porturi de intrare;
  • Doua porturi de iesire;
  • Capacitate ridicata de 74 Wh;
  • Incarcare bidirectionala rapida de 18W.
section-1.jpg


Capacitate imensa de 20.000 mAh

Este suficient de mare pentru a incarca complet 4 telefoane fara a se descarca complet.

Capacitate imensa de 20.000 mAh; controler inteligent incorporat de incarcare USB; compatibila cu cele mai multe telefoane si dispozitive digitale; are suficienta energie pentru alimentarea completa a 4 telefoane Mi 9 fara sa se descarce in totalitate.

Pentru a scapa de teama ca vei ramane fara energie in telefon/alte dispozitive electronice atunci cand calatoresti.


Incarcare rapida bidirectionala de 18W

Incarcare rapida si autoincarcare

Bateria externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh este echipata cu doua porturi de iesire USB-A, fiecare oferind o putere maxima de incarcare de 18 W.

De asemenea, este prevazuta cu doua porturi de intrare, un USB-C si un Micro-USB fiecare oferind o putere maxima de intrare de 18 W.

O baterie externa ce ofera incarcari si descarcai mai eficiente si, care astfel, te ajuta sa economisesti timp pretios.


Iesire dubla USB-A

Unul nu este de ajuns, doua sunt perfecte

Bateria externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh este echipata cu doua porturi de iesire USB-A, fiecare oferind o putere maxima de incarcare de 18 W cand sunt folosite singure.

Iesirea combinata a celor doua porturi este de 5.1 V/3.6 A astfel ca pot fi utilizate pentru a incarca atat telefoane cat si tablete. 


Doua tipuri diferite de porturi de intrare

Intotdeauna este bine sa poti alege

Bateria externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh este echipata cu doua porturi de intrare un USB-C si un Micro-USB ceea ce inseamna ca este total compatibila cu cablurile dispozitivelor Android astfel ca bateria insasi se poate incarca cu rapiditate.


Baterie Lithium-ion polimer

Bateria de mare densitate Lithium-ion polimer are o durata de viata ridicata si  ofera energie stabila pentru o multime de gadgeturi precum telefoane, camere digitale, tablete etc pe care le poti incarca in timp ce te afli la birou ori calatoresti.


Chip IC de inalta calitate

Aduce un plus de protectie si siguranta

Rezistenta de inalta precizie, inductanta, componentele de capacitanta precum si circuitele avansate pot rezista cu usurinta la supraincarcare, supradescarcare, supraincalzire, scurtcircuit etc oferind protectie atat pentru bateria externa cat si pentru dispozitive.


Suporta incarcarea de joasa tensiune

Incarcarea de doua ore este usor de gestionat

Apasa de doua ori butonul "Check Battery" – verificare baterie – pentru a trece la modul incarcarea de joasa tensiune pentru a incarca o casca Mi Bluetooth sau bratara fitness Xiaomi Mi Smart Band

Poate sustine incarcarea dispozitivelor de joasa tensiune.


* In conformitate cu standardele internationale ale aviatiei: un singur dispozitiv portabil de incarcare cu o capacitate mai mica de 100 Wh, a trecut testul UN38.3. Testul UN38.3 raportat de laboratoarele China Electronic Standardization Institute (CESI), raport nr. S19-B0459-3.

* Suficient pentru a incarca complet 4 telefoane: Dupa incarcarea a patru telefoane unul dupa celalalt, bateria externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh mai are energie disponibila. Datele de testare pot varia in functie de schimbarile de mediu.

* Controlerul inteligent incorporat de incarcare USB: suporta cele mai multe mecanisme de incarcare de pe piata si garanteaza compatibilitatea cu diferite produse inteligente portabile.

* Orice cablu cu port Micro-USB ori USB-C poate fi utilizat pentru incarcarea bateriei externe Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh. In pachet este inclus un cablu Micro-USB cable.

* Bateria externa Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh suporta incarcarea de joasa tensiune pentru casti Bluetooth, bratari bratara fitness Xiaomi Mi Smart Band dar si alte dispozitive realizate de alte branduri.

* In general, toate testarile au fost realizate in Zimi Laboratory. Performantele pot diferi in functie de schimbarile mediului ambiental.



Vezi si Politica de Retur.
VXN4304GL

Date

Capacitate
20000mAh 3.7V 74Wh
Dimensiuni
15.4 × 7.36 × 2.73 cm
Greutate
490g
Input
5V/2.1A, 9V/2.1A, 12V/1.5A
Interfata
Micro-USB/USB-C (Input), USB-A X 2 (Output)
Output
5.1V/2.4A, 9V/2A, 12V/ 1.5A (Single USB-A Port) 5.1V/3.6A (Dual USB-A Port)
Pachetul contine
1 X Baterie Externa Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh, 1 X Manual De Utilizare

S-ar putea sa-ti placa si

Alte produse care fac parte din categoria Baterii externe telefoane