Lista produselor brandului YUNMAI

YUNMAI, calea smart pentru un stil de viata sanatos

Yunmai Technology este o companie inovatoare care ofera solutii inteligente pentru sanatatea oamenilor. Scopul este este dezvoltarea unor produse care sa-i ajute pe doritori sa-si atinga mai usor obiectivele legate de sanatate/sport.

Bradul Yunmai cuprinde cantare inteligente, aparate de masaj sau produse pentru antrenament in sala. Tehnologia Yunmai este concentrata pe utilizator si dorinta sa de a adopta un stil de viata sanatos.

„Schimbarea incepe prin a face sportul mai usor” este una dintre credintele pe care se sprijina brandul Yunmai.

Yunmai Technology are, in prezent, patru linii de productie: cantare inteligente, aparate de masaj, echipamente pentru practicarea Yoga si echipamente pentru antrenament. In jurul acestor linii de productie, Yunmai a creat o varietate de aplicatii smart care le permita utilizatorilor sa urmeasca mai usor starea de sanatate precum si progresul inregistrat de-a lungul unei perioade de timp.

Produsele Yunmai sunt pentru persoanelor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos cu ajutorul unor produse de calitate, la preturi excelente.

  • Afiseaza bara

Sunt 4 produse.

Ingrijire personala-Cantar YUNMAI Smart Scale S Ingrijire personala-Cantar YUNMAI Smart Scale S
  • -30,00 Lei
Cantar inteligent YUNMAI Smart Scale S
119,00 Lei 149,00 Lei

Cantar inteligent YUNMAI Smart Scale S ultra subtire simplu si eficient, urmareste 13 statistici despre corpul tau: *Greutate *Grasime*IMC *Masa musculara*Grasime viscerala *Masa osoasa*Apa *Rata metabolica bazala *Proteina *Varsta corpului